Privédetective

Soms komt u prive in een situatie terecht waarbij u juridisch waterdicht bewijsmateriaal nodig heeft, bijvoorbeeld als uw partner vreemdgaat, u bent gescheiden en u wilt in aanmerking komen voor alimentatie vermindering, of u bent opgelicht. In dit soort gevallen kan u een beroep doen op ons, wij verzorgen de bewijslast zodat u in een eventuele rechtszaak goed voor de dag komt. Hieronder ziet u welke diensten wij aanbieden aan particulieren.

  • Overspel

Wanneer er een ernstig vermoeden is van overspel, kunt u onze hulp inschakelen om dit te kunnen bewijzen. Onze privé detectives zullen doormiddel van observatie en camera, de juiste bewijslast verzamelen die nodig is om overspel te kunnen bewijzen. Mocht dit niet het geval zijn dan hoort u dat natuurlijk ook.vreemdlogo

  • Alimentatie fraude/vermindering

Indien u alimentatie betaald aan uw ex-partner, en deze heeft een nieuwe partner gevonden, kunt u in aanmerking komen voor vermindering van de alimentatie. Het feit dat uw ex-partner bij zijn/haar nieuwe partner inwoont moet echter wel aangetoond worden, hierbij kunnen wij doormiddel van observatie en camera bewijsmateriaal leveren.

  • Oplichting

Steeds vaker worden mensen via internet opgelicht, de politie onderneemt vaak weinig actie als u aangifte doet. Wij kunnen bewijsmateriaal verzamelen en de dader confronteren/opsporen, dit alles kan worden gefilmd met een verborgen camera. Met dit bewijsmateriaal kunt u dan een rechtszaak beginnen tegen de daders.

  • Vermiste personen

Bent u al langere tijd een familielid kwijt, of is uw zoon of dochter niet thuis gekomen? Ook dan kunnen wij u helpen bij het traceren van uw familie. Vaak begint de politie pas na een aantal dagen met het zoeken naar uw familielid. Wij staan 24 uur per dag paraat om in actie te komen en direct een grondig onderzoek te beginnen. Ook bij ontvoering van uw kind naar het buitenland, door uw partner kunnen wij u helpen.

 

Neem contact met ons op voor informatie/tarieven

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht