Bedrijfsrecherche

Soms komt het voor dat u als bedrijf vermoedens heeft, dat er gestolen wordt, fraude gepleegd wordt, onterecht ziekteverzuim is. Voor al deze problemen kunt u contact met ons opnemen, en wij helpen u met het verkrijgen van bewijzen, om zo sterk te staan bij een eventuele rechtszaak.

  • Pre-employment screening

Wij kunnen u helpen bij het aannemen van personeel, doormiddel van een pre-employment screening analyseren wij de toekomstige werknemer. Bij een pre-employment screening, gaat het om de integriteit van de toekomstige werknemer, onder integriteit kan worden verstaan: betrouwbaarheid,  zorgvuldig, open, eerlijk, betrokken, plichtsgetrouw enz. Hierbij  moet u denken aan het controleren van diploma’s op echtheid, het bellen met werknemers waar de persoon in kwestie gewerkt heeft, alle gegevens van de toekomstige werknemer op internet, kredietwaardigheid enz. Een
onderdeel van dit onderzoek is ook het antecedenten onderzoek.

  • Antecendentenonderzoek

Hoe komt u te weten of een werknemer of toekomstig werknemer een fout verleden heeft? Hiervoor
kunt u ons inschakelen, wij doen onderzoek of de persoon in kwestie wel of geen strafblad heeft. Ook de  privé situatie van uw (toekomstige)logo werknemer kunnen wij meenemen in dit onderzoek.

  • Bedrijfsfraude

Vermoedt u dat de boekhouder geld achterover drukt? vermoedt u dat uw inkoper meer inkoopt dan nodig is? Door ons in te schakelen kunnen wij u zekerheid bieden omtrent mogelijke fraude binnen uw bedrijf. Zekerheid geeft rust!

  • Ziekteverzuim

Uw werknemer meldt zich vaak ziek, maar u vermoedt dat hij/zij aan het klussen is in zijn/haar nieuwe woning? Wij kunnen doormiddel van observatie de wandelgangen van uw werknemer nagaan, en de benodigde bewijslast leveren om uw werknemer te confronteren.

  • Concurrentiebeding

De meeste bedrijven laten hun werknemers een concurrentiebeding tekenen, als de werknemer na verloop van tijd bij de concurrent gaat werken, kan dit problemen opleveren. Vaak houden de werknemers zich werk aan het concurrentiebeding, maar soms merk je als werkgever dat na verloop van tijd je klanten overstappen. In dit geval kunt u ons inschakelen, en zullen wij een dossier met bewijsmateriaal voor u verzamelen dat kan dienen als bewijsmateriaal in een mogelijke rechtszaak.

  • Diefstal

Diefstal komt in vele vormen voor, zo kan iemand iets kleins meenemen uit het magazijn, maar ook geld uit de kassa van de winkel kan worden verduisterd. indien dit bij u vaker het geval is, kunt u ons inschakelen. Doormiddel van high-tech camera’s kunnen wij de diefstal in beeld brengen, waardoor wij de dief in een persoonlijk gesprek met u kunnen confronteren met dit bewijsmateriaal. eventueel kan deze bewijslast ook worden gebruikt in een mogelijke rechszaak.

  • Social media onderzoek

Bent u zelf misschien niet zo handig met sociale media, maar wil u wel weten hoe uw medewerkers zich presenteren, of wilt u uw medewerkers confronteren met hoe zij zich presenteren op sociale media? wij kunnen voor u, uw medewerkers online in kaart brengen en bijvoorbeeld op een bedrijfsvergadering aandacht vragen voor hun gedrag op sociale media doormiddel van een presentatie.

  • Mystery shopper

Wilt u weten hoe uw klant zich voelt als hij/zij uw bedrijf heeft bezocht? doormiddel van mystery shopping op verschillende tijden/plaatsen kunnen wij u een beeld geven van klantgerichtheid van uw medewerkers.

  • Track en trace

Wilt u weten waarom uw medewerker zolang wegblijft bij een bezorg klusje of heeft u een vermoeden dat uw werknemer de bedrijfswagen voor prive doeleinden gebruikt? wij kunnen doormiddel van een track & trace systeem, u meer duidelijkheid verschaffen.

  • Undercover stagiair

Een frisse blik op uw organisatie, kan soms verassende inzichten opleveren. Wij kunnen een stagiair regelen die uw organisatie van binnenuit bekijkt, wat kan er organisatorisch beter? welke medewerker is meer met andere dingen bezig als met zijn eigen taak? dit soort handige en concrete tips/punten kunnen uw bedrijf een enorme boost in de goede richting geven.

 

Neem contact met ons op voor informatie/tarieven

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht